Moster!!!

Som jag har längtat till jul! Inte bara för att det är så mysigt o härligt o stämningsfullt utan oxå för att jag för första gången skulle bli moster! Men så blev det inte riktigt... nu får jag längta till jul just för att det är så mysigt, härligt o stämningsfullt för moster blev jag igår!!!

Jodå, lilla flickan Andersson/Nyman hade bråttom till världen. Sex veckor för tidigt tyckte hon va lagom o komma ut. Med buller o bång kom hon ut med kejsarsnitt igår kl 17.08. Den pyttelilla Lovalie vägde 1980 g o e 44 cm lång. Allt vekrar vara bra o jag längtar ofantlgit mycket till de kommer hem!

Känns konstigt utan syster i närheten, vi lever ju i lite av en symbios jag o syster med familjer. Det känns vansinnigt bra o komma så bra överens att vi kan träffas ofta o tillbringa mycket tid tillsammans. Jag o Malin har alltid, i vårt vuxna liv, kommit väldigt bra överens o hon e min bästa vän. Passade ju alldeles utmärkt att mannen i hennes liv är så lätt att ha o göra med o att även han passar in i vårt galna o sammanfogade liv o att dessutom han o mannen i mitt liv kommer så bra överens. Hoppas på lika många kvällar i soffan, middagar o spelkvällar när de kommit till ro med sin lilla tös. E så stolt o glad för de nyblivna föräldrarna!

Imorn tänkte jag åka upp o ställa en låda nytvättade bebiskläder, sängkläder o spjälsängsskydd i lght o fick dessutom det hedersvärda uppdraget att tömma soporna som blev kvar i all hast :) Fördrev tiden igår med att tvätta upp alla våra gamla bebisgrejjer men herre gud, det är väl inget som passar den där lilla fisen... Imorn ska jag, två stolta kusiner o en stolt mormor ge oss ut på jakt efter lite prematurkläder. Hon har strl 40 nu o det sitter lite pösigt. Fattar ni hur liten hon e!!!???

Här e hon, mosters lilla Lovalie! Världens sötaste såklart!



Gäddmunnen fick hon på köpet, den har vi i generna o e väldigt stolta över :)


Kommentarer
Postat av: Linen

En sån söt liten fis! Har aldrig sett en så liten bebis på riktigt! Tror knappt att man vågat hålla i henne. Hälsa dom så gott! Hoppas du inte glömde soporna ;)

2011-11-18 @ 18:33:52
Postat av: lollo

gäddmunnen, hahahaha, det har jag aldrig hört! Malin har nyligen berättat för mig att fotografen kallade det "negativa mungipor". Det känner jag igen!;)

2011-11-24 @ 23:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0