Mosters yttepytte!

Vilken överraskning! Idag kom de stolta förldrarna hem med lilla, lilla Lovalie. Det är absolut den minsta lilla flicka jag någonsin sett. O så fantastiskt söt! Helt fulländad med anklar, tår, öron, naglar o allt som hör en människa till, alldeles perfekt! Lilltån är ca 0,5 cm o omkretsen på handleden är som min tumme! Hon sov så gott hos kusinerna, mormor o moster :)

I all hast körde jag o töserna upp till lght så den stolta o busy pappan kunde åka o hämta vagn, skötbord o annat som stod på förvaring, de skulle ju ha en månad på sig... Nu har vi fått vara med på både gos o matning o både mamman o dotra skötte sig exemplariskt även utan pappans hjälp en liten stund. Mkt handsprit o lite pussar fick det bli man vill ju inte äventyra något! Dessvärre fick Albin o Peter vänta ngn dag eftersom Albin fortfarande inte fått ngn innepermo vilket innebär att han inte kan ta sig hem till någon som inte bor på markplan utan trappa, hur många sådana personer finns det? Så sabla trist. Idag kände jag verkligen att vid sådana här tillfällen står den där jxvla SMA mig upp i halsen! men han fick trösta sig med sitt PS3...

För att ni ska få en liten hum om hur pyttig hon är så har ni min snusdosa att jämföra med... märk väl MIN! Lovalies duktiga mamma har inte snusat på över en vecka o verkar som att hon ska försöka hålla fast vid det. Klart hon kommer o lyckas med det, hon e duktig min syster!

Två stolta kusiner inspekterar sin efterlängtade Lovalie...



En snusdosa e inte stor.... men täcker nästan hela magen!



Liten, liten fot på mosters STORA snusdosa...



Känns skönt att de e hemma nu o önskar dem all lycka till! Det kommer o bli bra detta!

Trevligt besök!

Igår fick jag äntligen träffa min lillasyster! Två veckor är lång tid för mig o va utan henne, även om hon bara e i Lund... Men igår skulle de nyblivna föräldrarna hemom en runda o kolla posten, hämta mer kläder o införskaffa en bilstol o då tog de rundan om oss. Kanske mest för att de skulle hämta lite grejjer men glada blev jag o Ellie iaf, vi va de enda som va hemma.
Packade ner en kasse med pyttekläder som vi fick köpa av en släkting som nyligen fått två pyttar själv, de nya fina kläderna som jag o mamma köpt till Lovalie, en egen babyfilt till henne, lussebullar till mamman o pappan o ett liiitet gosedjur. Längtar såklart efter att få se henne oxå, tror inte jag kan föreställa mig hur liten hon e det lilla livet, men den tiden kommer. Om jag ska va riktigt egoistisk får de gärna stanna ngn dag till så vi hinner bli helt friska här hemma. Vill ju inte äventyra ngt med våra baciller...
Snart hoppas jag att allt e som vanligt igen o att vi kan träffas precis när vi vill!

Moster!!!

Som jag har längtat till jul! Inte bara för att det är så mysigt o härligt o stämningsfullt utan oxå för att jag för första gången skulle bli moster! Men så blev det inte riktigt... nu får jag längta till jul just för att det är så mysigt, härligt o stämningsfullt för moster blev jag igår!!!

Jodå, lilla flickan Andersson/Nyman hade bråttom till världen. Sex veckor för tidigt tyckte hon va lagom o komma ut. Med buller o bång kom hon ut med kejsarsnitt igår kl 17.08. Den pyttelilla Lovalie vägde 1980 g o e 44 cm lång. Allt vekrar vara bra o jag längtar ofantlgit mycket till de kommer hem!

Känns konstigt utan syster i närheten, vi lever ju i lite av en symbios jag o syster med familjer. Det känns vansinnigt bra o komma så bra överens att vi kan träffas ofta o tillbringa mycket tid tillsammans. Jag o Malin har alltid, i vårt vuxna liv, kommit väldigt bra överens o hon e min bästa vän. Passade ju alldeles utmärkt att mannen i hennes liv är så lätt att ha o göra med o att även han passar in i vårt galna o sammanfogade liv o att dessutom han o mannen i mitt liv kommer så bra överens. Hoppas på lika många kvällar i soffan, middagar o spelkvällar när de kommit till ro med sin lilla tös. E så stolt o glad för de nyblivna föräldrarna!

Imorn tänkte jag åka upp o ställa en låda nytvättade bebiskläder, sängkläder o spjälsängsskydd i lght o fick dessutom det hedersvärda uppdraget att tömma soporna som blev kvar i all hast :) Fördrev tiden igår med att tvätta upp alla våra gamla bebisgrejjer men herre gud, det är väl inget som passar den där lilla fisen... Imorn ska jag, två stolta kusiner o en stolt mormor ge oss ut på jakt efter lite prematurkläder. Hon har strl 40 nu o det sitter lite pösigt. Fattar ni hur liten hon e!!!???

Här e hon, mosters lilla Lovalie! Världens sötaste såklart!



Gäddmunnen fick hon på köpet, den har vi i generna o e väldigt stolta över :)


Lite bättre nu!

Måste meddela att det ljusnade upp lite mot kvällen. Mamma ringde o undrade om töserna kunde komma o sova över inatt. Tja, vad ska man svara... KLART DE FÅR!!! Snabbt som en vessla stack jag in på toa o sminkade mig o hotta upp mig lite ;) o sen körde vi töserna till mamma o fortsatte mot Cats för en impulsmiddag på tu man hand. Sååå gott det va! Men som vanligt fick vi hasta iväg eftersom min mage o catsmaten inte är riktigt överens.

När vi svängde upp på uppfarten ringde Peters tfn o upplyste om att han fått en större runda. Jodå så att... nu sitter vi i soffan o väntar på att han ska ringa igen så ska vi ut o salta i halva skåne. Inte illa o tillbringa kvällen i Scanian heller. Tycker det är mysigt o åka runt i lastbilen. Känns lite mäktigt på något sätt. Kanske inte o salta men o sitta där högt uppe o titta ut över alla små myrbilar.

Åhhh, skulle ju lägga upp en bild på Scanian här men så hade jag fel dator... inga bilder här inte!!!

Det löser sig, det gör det alltid, det kommer fixa sig till slut!

Det måste vara min favoritTimbaktu låt. Kan iofs inte så många med honom men det är så skön text o häääärlig refräng så det löser sig nästan bara av o lyssna på den!

Jag vet inte hur många som läser den här bloggen, förutom syster, moster, Linen o Maggan ;) men ni vet ju att jag inte är världens mest positiva person. När jag läser andras bloggar så är det ofta så härligt o positivt o just då önskar jag att jag oxå kunde piffa upp min blogg o mitt sinne lite grann. Sen samtidigt inser jag att jag är så här! Jag stimmar gärna o oroar mig lite för mkt, eller rättare sagt jag ger uttryck på min oro som oftst inte är så allvarlig som det verkar. Men det är sååå skönt att få skriva av sig lite så jag hoppas att ni inte tar så allvarligt på allt jag skriver.

I mina ungdoms dagar skrev jag alltid dagbok, de har jag fö förintat för vissa delar var så destruktiva att jag verkligen inte vill att någon skulle läsa. Men jag behöver det där, få ut allt jag har i min komplexa hjärna! Oftast är det min fantastika mamma som får det men ibland räcker det inte...

Idag har jag inte gjort många knop... Fick plocka fram termobyxor o tjocka vinterpjuks imorse både till barnen o mig. Det va riktigt kallt! O då var det bara 5 minus... Jag tjatar varje dag på Vira att termobyxor är ett måste men efter att ha sett klädseln på barnen på skolgården idag förstod jag ju varför hon inte ville klä på sig. Alla barn hade endast tights o jacka, tights o jacka? Är jag verkligen så tantig som anser att det är bättre o frysa än o "va snygg"? Jag har alltid tänkt så men så e man ju snygg ändå ;) ha ha ha! Men barn? Jisses...

Nu ska jag hämta Ellie o jag tror vi tar en tur till ÖB medans Vira går klart i skolan. Jag e gottesugen o tjejerna behöver strumpor o vantar. Då e det bra o köpa billigt skit för de går ändå sönder o tappas bort i skolan o på dagis.

Hoppas snart få skriva om det jag verkligen vill skriva om, men vi får vänta ett par dagar till tror jag. Tills det löst sig...



Hmmm, funderar på om jag eller Ellie ska köra dit? Hon ser iaf ut o va en cool förare :)

Denna berg o dalbana...

Dagen började bra med energi o glädje o en tur till söta mormor för o dra med henne på en runda till Kristianstad. Blev en lyckad runda med flera ärenden uträttade för mormor o ny vinterjacka till mig. Fika i lugn o ro med barn på dagis o skola, precis som förr i tiden.

Hem o hämtade töserna o drog till stan som jag lovat. De betedde sig som vildar o jag skämdes! Gjorde alla fel en mamma kan göra o det kändes skit!

Hem o mös en stund med de omvandlade töserna tills de förvandlades igen o bråkade o skrek o gapade. Jisses...

Fixade käk o sen kom pappa o åt middag. Fika med familjen i soffan o mys med tjejerna.

Glada besked per tfn!

Ovissa besked per telefon. Mer besked per telefon o jag slänger det jävla liket så långt jag bara orkar! Fast det blir väl inte så långt för jag är väldigt trött o min arm har snart somnat efter skrivandet.

Nu behöver jag prata av mig o få synvinklar från olika håll o då ska min kära man ut o salta. Piss! Har sett min man ca 5 1/2 timme på två dygn, inte sovit i samma säng på snart två veckor!

Hela den här situationen är så fel! Det va inte riktigt så det va tänk att det skulle bli. Tror jag drar täcket över huvudet för nu är ändå batteriet slut på datorn, vältajmat... Dessutom den där Juholt på tv. Det va droppen!

Over and out. Ska försöka va lite mer optimistisk nästa gång...


Varför lär jag mig aldrig!!!

Vaknade vid 7 idag o susade upp som en galning, Albins taxi går 7.30... ner för trappan i ett huj men då va lamporna redan tända!? Visst ja, Peter börjar lite senare ett par dagar nu så han tar ju upp Albin, phu.

Efter att alla stora lämnat huset kände jag mig lagom pigg för att gå till skolan med Vira på cykel o Ellie i vagn. Sagt o gjort! Kl 8.00 va vi redo så vi hade gott om tid på oss. MEN sen skulle det hittas cykellås, cykelhjälm osv. Tänk vad mycket tid man sparat om barnen gjort som man säger o lagt sina saker på rätt plats! När vi kom upp till rondellen, inte många meter hemifrån, grät Vira för att hon höll på att ramla, för att hjälmen va för tight, för att jag gick för fort, för att jag gick för sakta osv. Jag undrade om vi skulle ta bilen istället, men icke. Klockan hade då hunnit bli 8.15!

Det tar en liten stund o gå till skolan men jag hade sjumilakliven inställda i mina nya, fantastikst sköna pjuks. Men efter ännu mer gråtande o en riktigt ilsken o uppgiven Vira stannar hon på halva vägen o säger, vi går hem o hämta bilen mamma... Toooo late!!! Nu fick vi lägga in en hög växel, klockan hade hunnit bli 8.25 o vi hade låååångt kvar.

När vi nästan va framme hörde vi klockan ringa o jag tror att Vira återigen va sist in från skolgården! Det spelar ingen roll hur tidigt vi går för det är alltid något hon aboslut måste göra eller inte hittar som gör att vi blir sena. Känns inte bra alls.

Efter att jag låst hennes cykel traskade jag o Ellie tillbaka, 8.35. Som sagt är det en bit, tar ca 15 min att gå. När vi gått 2/3 av vägen va klockan 8.43 o kvart i skulle de gå till skogen med dagis, bara o hala fram luren o ringa o kolla läget. Som tur va skulle de gå lite senare så vi kom inte försent. Väl hemma tog jag av mina, inte så sköna pjuks, och kollade stället på foten som känts väldigt öm den sista biten, mycket riktigt. Jag har nu en söndrig, blodig blåsa i strl med en enkrona på hälen. GRRRRR!!!!! Alltid samma sak med mig o promenader, speciellt i nya skor. Blir så trött på mina bebisfötter som inte tål ett skit! Ja, ja, nu e jag hemma iaf o har druckit en liter vatten, packat ihop de stora barnens grejjer, lagt in en maskin tvätt o funderar skarpt på att gå o vila mig lite.

Lägger inte in en bild på min slaktade häl, det blir nog lite för grisigt eftersom den börjat vätska o blöda... Jippie!?

Flickan med guldbyxorna...

Henne skulle jag vilja vara! Tänk o kunna handla obegränsat utan o tänka på vad saker o ting kostar o hur många dagar det är kvar till löningen. Jag är väldigt duktig på att handla skor, kläder o prylar. Inte så att det dröslar av det här hemma men oftast när jag ser något som jag skulle vilja ha/behöva så är det ju så fasligt dyrt! Skor, jackor, smink o kläder till mig o Peter tycker jag får kosta lite. Vi växer förhoppningsvis inte ur kläderna, skor e superviktigt o ha bra kvalitet o smink är viktigt för min ärrade hud... 
Jag behöver en vinterjacka och ett par tjockare höst/vinterskor. Inte supertjocka för det köpte jag förra året, ett par curlingstövlar som är våldsamt sköna. De va våldsamt dyra oxå men jag hoppas o planerar att de ska vara ett tag. Skor är mycket roligt tycker jag o de jag hittar är oftast med ett fyrsiffrigt pris. Men så använder jag ju de desto längre tid oxå. Idag blev det ett par skinnstövletter modell kraftig från Life i Hlm. Sååå sköna! O riktigt snygga, enkla, stilrena o lite grova. Det är min melodi det! Så nu behöver jag inte fler skor detta året, ev ett par inneskor men det kan man väl önska sig i julklapp. Till våren däremot behöver jag ett par skor, jag vill ha ett par vita skinnconverse. I år köpte jag ett par vita björn borg som e hur snygga som helst, bara det att halva skon e skinn o halva tyg, hur sunkigt ser inte tyget ur? Ska testa o sänka ner dem i lite klorin, jag kan ändå inte använda dem när de e så dassiga...
Nu sitter jag här med hängande läpp o avdomnad tunga. Nej, jag är inte lessen men jag har varit hos tandläkaren o bytt ut en gammal fyllning. Bedövningen är sååå dryg o det sticker o känns konstigt i munnen. Först va jag tveksam till bedövning men det va tur, hålet var mkt djupare än vi först trodde. O det va inte smärtfritt med bedövning heller kan jag säga. Men nu e den fixad för 400 kr o det känns helt ok. Snuset rinner o jag dreglar lite men va fasen, jag e ju ensam hemma o ska bara dammsuga o röjja lite i garderoben. Töserna e hos mormor, äntligen! Får se om de ska sova över, jag ska va hemma själv ikväll med fem barn så lite bortfall kanske bara underlättar :)
Måste visa mina nya skor...
Så sköna o jag tycker de är grymt snygga vardagsskor!

Ladies night a la Sparbanken 1826

För ngr veckor sedan fick jag en inbjudan från min bank, genom företaget, en kväll för kvinnor om ekonomi och vardag. Jag va väl inte så sugen direkt men med en syster som jobbar på bank så fick jag ju ställa upp ;) Bjöd med grannen som har eget företag och ikväll var det dax!

Kl 18.15 infann vi oss på kulturhuset o parkbiograferna. Vi fick varsin popcorn och en dricka o tog plats i salongen. Först fick vi en liten genomgång av sparbankeschefen himself samt fyra kompetenta sparbanksmedarbetare. Det handlade om privatrådgivning, sparande, bank i mobil o internetbank samt tips från juristen. Mycket nyttig information om saker som man tar för givet, fegar för eller bara inte vet om eller förstår. Jag är glad över att jag har den bank jag har. Även om det säkert finns de banker med lägre ränta o avgifter så struntar jag i det med tanke på den service som Sparbanken 1826 erbjuder. Att kunna utföra sina bankärende fram till kl 18.00, borde vara värt varenda krona. Nu har jag inte riktigt det behovet eftersom jag har en privat bankman, men snart få jag börja fixa själv när min bankman ska vara mammaledig. Vilket innebär att det snart är dags för mig att bli moster, tjohoooo!

Filmen var en förhandsvisning på "I don´t know how she does it". En trevlig o lite smårolig film om en yrkeskvinnas liv med karriär, barn, man o hus. Klart sevärd om man vill slippa tänka, skratta lite o gråta en skvätt. Kände igen mig i så mycket i filmen. Vem ska man tacka för att man är ett sånt pretto? Vad får man för det egentligen? Väckte många tankar som jag tror jag inte är ensam om...

Efter filmen fick vi en liten goodiebag med information, hudlotion från medstop, bonuscheck på Easylife, lypsyl från Sveland, parfymprov o ngr gottor... Dessutom fick vi en garbera, min favoritblomma! Orange såklart :)

Det är en annan sak som jag reagerar på när jag kommer in på banken och på event som ikväll. Alla medarbetare är klädda i svart med orange detalj, hur snyggt o fräscht som helst! Tack för en trevlig kväll Sparbanken 1826 o keep up the good work!


Hipp hipp hurra!

Idag fyller min stora höna 6 år! Jisses, 6 år e ju galet! Vart tar åren vägen? Känns inte som det va så länge sedan jag vaggade runt med min GIGANTISKA mage, va o såga ner mammas träd, rev ner tak, bar in bränne... allt för att hon skulle komma ut! Men ut kom hon, just idag! Fast jag hade ngr timmar kvar på bb för de där 6 år sedan. Hon föddes runt 19.30 så jag hade inte riktigt börjat än den där dagen. Men på sjh va jag o skulle nog snart bli igångsatt. Hur jobbigt det än var, även om jag sov mellan värkarna, o hur ont det än gjorde så skulle jag kunna göra om det vilken dag som helst för att få vara med om det här igen. Att få följa sin "avkomma" från hjälplös, sovande litet knyte till stor skolflicka med ett sjuhelsikes humör :)
Idag vaknade min fina flicka när jag gick upp, men hon höll sig snällt i sin säng under den evighet det tog för mig att få upp Albin ur båset, fixa smörgås o varm choklad, duka brickan o tända ljus o ta oss upp för trappan o i hissen. Men in tågade vi, jag, Ellie, Emelie, Albin o Ester o sjöng för full hals "Va e det för en dag? E det en vanlig dag..." Vi hörde hur hon fnissade redan när vi kom upp. Men som den lilla autist hon är så motsvarar oftast inte det vi gör hennes förväntningar. Hon fick pyssel (göra tvål), tatureringspennor o annat pyssel som hon önskat sig men hon kan liksom inte var nöjd. Va, fick jag inte fler paket? Men det va ju iofs väntat, det är inte hennes starka sida det där med överraskningar. Det tog nästan två år innan vi kunde ge henne inslagna paket, hon blev bara ledsen o arg. Jag fick lite snabbt dra av pappret innan hon fick sina paket för att vi skulle ha lite lugn o ro på kalas o jul.
Idag är det iaf kalas igen. Det ska bjudas på smörgåstårta o jag behöver verkligen ta tag i det där med garneringen... o städningen, disken, tvätten, dukningen osv osv men jag orkar verkligen inte nu. Jag vill bara lägga mig på soffan o sova en stund eller läsa ut min bok som jag bara har en liten del kvar av. Varför ska jag bli så matt o orkeslös just när jag MÅSTE fixa? Kanske är det därför, just att jag har tvånget över mig? Hmmm, får se hur jag gör, om jag tar en liten powernap innan jag tar tag i det här. Men som alltid så ångrar jag mig när jag gjort det, mkt värdefull tid som går till spillo!
Hoppas att Viras dag blir helt fantastisk och att hon blir nöjd med dagen idag! Klart hon blir, familj o släkt kommer ju hit, paket levereras o det blir god kvällsmat. Hon ska få en kamera av mormor, moster, Patrik o morfar. Det kommer att bli en höjdare! Hon älskar att fota o e o snor vår kamera hela tiden. Nu får hon en egen, rosa manick som hon kan laborera med, perfekt!
Finaste Vira modell mindre
Finast Vira modell 6 åring!
Lyckliga jag som får vara mamma till denna fin, fina tjej!

Eva Dahlgren

Har precis kollat på gårdagens avsnitt av Så mycket bättre. Har gråtit en liten skvätt o gottat mig i denna härligt människa. Jag har alltid gillat henne! Kommer ihåg att min moster hade "En blekt blondins hjärta" o jag ville lyssna på den varje gång jag va där o hälsade på. Lyckan va total när jag fick ett kasettband i julklapp av henne, avspelat från LP:n. Detta band spelades avigt o rätt. Jag njöt varje sekund när hennes ljuvliga o nedstämda stämma strömmade ur min dubbeldäckare.
Det är så fantastiskt med människa som är sig själv, som inte låtsas o e sådär sprudlande glad på ett onaturligt sätt. Men när man såg klippen från hennes konserter såg hon riktigt glad ut, äkta glädje är härligt! Jag kände i hela mig att jag vill va lite som Eva, lugn, djup o tänkande. Tror att jag är det innerst inne men att jag inte tar mig tiden till att lyssna på mig själv. Att andas, filosofera o ge mig tid att vara själv. Allt det som jag gjort tidigare. Bara ha en hel kväll för mig själv, att kunna ligga i soffan o stirra rakt upp i taket utan att ha några krav. Det är egentid för mig!
Nu ska jag upp o hämta mina Eva Dahlgren skivor o återigen få avnjuta hennes fantastiska musik o texter när hennes underbara röst fyller vårt hus!
http://youtu.be/-02uHyU-rjs
Hoppas jag kan dela med mig! Rekomenderar "För att du är här", den är sååååå bra!
Dagens konstaterande, man KAN få mjölksyra i armen när man knyter mattvärp i en trasmatta....

Ibland kan man undra...

hur min man tänker! Vi hade en liten diskussion igår där han menade att det är så med män, att de är lite annorlunda, medans jag menar att det tror inte jag, jag tror bara att män inte alltid tänker till. Tex en jättefjantig grej men om jag åker o köper lördagsgodis så tänker jag alltid på vad Peter brukar gilla o så tar jag de sorterna fast inte jag gillar dem, för att han gör det. När han handlar, däremot, så tar han vad han vill o så stannar det där. Behöver jag säga att det oftast e jag som erbjuder mig o handla godis?
Som idag, jag o tjejerna kommer upp jättehungriga o ser fram emot att få sätta tänderna i den nyinköpta hönökakan, som vi typ aldrig köper. Men nu va den borta! RIngde Peter men han hade bara tagit en bit med sig på jobbet. Och han hade lagt den jättelångt in på diskbänken, men vad hjälpte det, upptäckte en tom påse nedanför soffan vilket innebar att Ester ätit upp hela jäkla brödet! Då hade jag lagt in det i skåpet för att hon inte skulle ta det men det hade av någon anledning hamnat på diskbänken igen...
När vi pratat ett tag undrade Peter om vi skulle göra något speciellt idag eller bara ta det lugnt???? Halllåååå!!!! Det är fortfarande kalas imorgon, vi måste fixa ngt o bjuda på o huset ser fortfarande ut som ett bombnedslag, hmmm, vad ska jag hitta på idag...
Sista undran var när han frågade mig om det va av ngn speciell anledning som vi skulle åka till graven just idag.... Vad sägs om att det är allahelgona helgen? Ja, vad ska man säga... Lever man i en skyddad verkstad när man tillbringar dagarna i en lastbil?
Ja ja, nu är det Hos Vicki på tv vilket innebär att jag faktiskt borde få en del gjort för det programmet älskar mina barn! De sitter som fastklistrade, Vira brevid mig i soffan o Ellie i en gammal viasatkartong på golvet (?)
Ha en bra dag!

Sådär ja syster!

Har fått lite påtryckningar från min syster att jag måste uppdatera så hon inte påminns om Smilla hela tiden. Vad gör man inte för en gravid syster!

Fast det är inte så roligt att uppdatera när man inte har ngr bilder att bjuda på. Jag o teknik går ju som sagt inte så bra ihop o nu tycker jag att ALLT strular! Vi har ju fiberoptik sen en tid tillbaka men den senaste månaden har vår anslutning o intergalaxiska kontakt med omvärlden varit katastrofal! Ingen anslutning, avbrott pga ingen anslutning mm mm. Dessutom har vår digitalkamera börjat stejka. Jag fotar o fotar o lägger in i datorn, men då måste jag helt plötsligt formatera disken (minneskortet i kameran) och så fungerar inte det. Sen blir plötsligt minnerskortet skrivskyddat osv.

Min mobiltfn ska vi inte snacka om... den ligger verkligen på dödsbädden och dagligen funderar jag på att avsluta dess liv ganska drastiskt. Den ringer upp av sig själv, plötsligt hör jag en röst i headsetet utan att ha ringt ut, sms är kodade, bilder går oftast itne att ta o absolut inte att titta på för det är fel på sd kortet. Dessutom visar den helt andra sms då man ska försöka läsa ett mottaget...

Nej, nu får det vara slut med det här! Imorn ska jag tvinga min man, igen, att ringa bolaget som sköter vår internet kontakt. Jag ska försöka hinna med att svänga inom PMR för att, förhoppningsvis, byta ut döingen mot en ny fräsching. Fast jag får egentligen inte åka dit ensam för min man o syster. Ja, jag är ganska naiv och lättpåverkad om man nu vill kalla det så, men det låter ju så bra det de har o säga :) Men imorn ska jag stålsätta mig, en HTC incredible eller HTC desire (va det väl?) till samma pris jag betalar idag o bindningstid på max 18 månader. Hejja mig!

Nu ska jag nog knoppa in, två dagar med MASSOR att göra framför mig. Imorn blir det fixa lite med min gamlemormor o gamlemorfars grav, baka tårtor, fixa det sista på Viras kostym, handla.

Fredag innebär ännu mer bak, spöka ut matrummet, göra godispåsar, koka spagetti osv inför kalaset som ska hållas på kvällen. Vira ska ha spökkalas o vi har stora planer för denna tillställning! Hoppas hon blir nöjd min lilla höna!


RSS 2.0