Varför lär jag mig aldrig!!!

Vaknade vid 7 idag o susade upp som en galning, Albins taxi går 7.30... ner för trappan i ett huj men då va lamporna redan tända!? Visst ja, Peter börjar lite senare ett par dagar nu så han tar ju upp Albin, phu.

Efter att alla stora lämnat huset kände jag mig lagom pigg för att gå till skolan med Vira på cykel o Ellie i vagn. Sagt o gjort! Kl 8.00 va vi redo så vi hade gott om tid på oss. MEN sen skulle det hittas cykellås, cykelhjälm osv. Tänk vad mycket tid man sparat om barnen gjort som man säger o lagt sina saker på rätt plats! När vi kom upp till rondellen, inte många meter hemifrån, grät Vira för att hon höll på att ramla, för att hjälmen va för tight, för att jag gick för fort, för att jag gick för sakta osv. Jag undrade om vi skulle ta bilen istället, men icke. Klockan hade då hunnit bli 8.15!

Det tar en liten stund o gå till skolan men jag hade sjumilakliven inställda i mina nya, fantastikst sköna pjuks. Men efter ännu mer gråtande o en riktigt ilsken o uppgiven Vira stannar hon på halva vägen o säger, vi går hem o hämta bilen mamma... Toooo late!!! Nu fick vi lägga in en hög växel, klockan hade hunnit bli 8.25 o vi hade låååångt kvar.

När vi nästan va framme hörde vi klockan ringa o jag tror att Vira återigen va sist in från skolgården! Det spelar ingen roll hur tidigt vi går för det är alltid något hon aboslut måste göra eller inte hittar som gör att vi blir sena. Känns inte bra alls.

Efter att jag låst hennes cykel traskade jag o Ellie tillbaka, 8.35. Som sagt är det en bit, tar ca 15 min att gå. När vi gått 2/3 av vägen va klockan 8.43 o kvart i skulle de gå till skogen med dagis, bara o hala fram luren o ringa o kolla läget. Som tur va skulle de gå lite senare så vi kom inte försent. Väl hemma tog jag av mina, inte så sköna pjuks, och kollade stället på foten som känts väldigt öm den sista biten, mycket riktigt. Jag har nu en söndrig, blodig blåsa i strl med en enkrona på hälen. GRRRRR!!!!! Alltid samma sak med mig o promenader, speciellt i nya skor. Blir så trött på mina bebisfötter som inte tål ett skit! Ja, ja, nu e jag hemma iaf o har druckit en liter vatten, packat ihop de stora barnens grejjer, lagt in en maskin tvätt o funderar skarpt på att gå o vila mig lite.

Lägger inte in en bild på min slaktade häl, det blir nog lite för grisigt eftersom den börjat vätska o blöda... Jippie!?

Kommentarer
Postat av: Linen

Tycker faktiskt att dina fötter är lite som en elaka! Du får önska dej nya av tomten? =)



Att Vira är sist in? Någon måste ju vara det eller hur ;)

2011-11-14 @ 21:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0